over mij

Zit jij tien keer liever in de stoel van de tandarts dan dat je op de foto gaat? Ben je een ware kunstenaar in het ontwijken van de fotograaf? Verstop jij je achter de menukaart, plantenbak of de brede schouders van je collega? Slaap je er nog wel een nachtje over, voordat je een update van je LinkedIn profielfoto laat maken? Ik snap jou helemaal. Toch kan het ook anders.

“Ik vond het best spannend om op de foto te gaan (is niet mijn hobby) maar Esther had mij binnen 5 minuten op mijn gemak gesteld. Zij doet dit op een open en vertrouwelijke manier. Zij ziet ook echt de persoon die zij voor haar lens heeft en wat bij hem/haar past.”

Ik ben Esther Bekker, professioneel en bevlogen fotograaf. Na wat omzwervingen ben ik helemaal in mijn element als fotograaf en ondernemer. Samen met mijn studerende zoon en drie katten woon ik in het mooie Alkmaar. Ik ben een liefhebber van vintage en struin graag brocante markten af naar aparte items voor mijn studio. Daarnaast heb ik een tijdschriften tick en kun je me 's nachts wakker maken voor chocola of Italiaans ijs.

Onderschat niet de kracht van een goede profielfoto, branding foto's of foto's voor je website. Het is jouw eerste stap op weg naar meer connecties, leads, klanten of die felbegeerde baan.

“Esther heeft mij met haar foto's iets van mijzelf laten zien wat mij niet lukt door in de spiegel te kijken. Ons gesprek, haar vragen, haar vakmanschap heeft veel meer 'in het licht' gezet dan 'even een foto maken'.”

Met mijn niche als "Dé Mannenfotograaf" richt ik mij in de eerste plaats op de ondernemende en ambitieuze man die weet wat hij wil. De man die op zoek is naar die geweldige krachtige profielfoto of een unieke serie foto's voor zijn website.

Ik deel graag mijn fantasie en creativiteit met jou voor het beste resultaat. Inmiddels komen zowel mannen als vrouwen uit heel Nederland en zelfs België naar mijn studio.

Voel je een klik? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie!reviews


"Esther Bekker, Dé Mannenfotograaf en professional, want dat is ze. Ik heb een kleine voorproef gehad van hoe de foto's eruit zien. "Het lijken wel schilderijen" , zei mijn Blond. Esther vangt echt de momenten. Poseren was niet eens im Frage. "Hou dat vast", zei ze af en toe als ik even peinsde, ging verzitten of guitig was, want ik ben me er eentje. En boem daar was weer een meesterlijk shot. Diepe buiging Esther en bedankt."
Jaap van Deurzen
Spreker | Schrijver | Dagvoorzitter | Mediatrainer
karakterportret


"Esther heeft mij met haar foto's iets van mijzelf laten zien wat mij niet lukt door in de spiegel te kijken. Ons gesprek, haar vragen, haar vakmanschap heeft veel meer 'in het licht' gezet dan 'even een foto maken'. Wanneer je persoonlijke foto's wilt, die meer mogen onthullen dan je gewend bent, dan beveel ik Esther van harte aan iedereen aan."
Joost A.C.M. Sliphorst NCC
LinkedIn profielfoto + karakterportret


Ik zou zelfs overwogen hebben om er een baard voor te laten staan, zodat Dé Mannenfotograaf toestemt om foto's van me te maken. Uiteindelijk ben ik toch wel opgelucht dat dat niet nodig was. Ben jij ook een vrouw? En wil je graag een fotograaf die:
- de tijd neemt om te snappen wat voor jou belangrijk is en hoe jij tikt
- super creatief voor en met je denkt, voor settings die jou laten shinen
- een sfeer weet te creëren waarin je voor de camera gewoon jezelf bent
- jou in al je eigenheid vol het podium geeft?
Nou, die keuze is dan snel gemaakt, lijkt me ;-) Ben je een man? Zucht... vooruit. Jij mag ook. Met of zonder baard.

Birgitta Klompenhouwer
Agila coach | verandermanager
Foto's website
werkwijze

Ik hou van een heldere en duidelijke communicatie, zodat jij niet hoeft te raden wat je wel of niet van mij mag verwachten. Dat begint al met de bevestigingsmail voorzien van o.a. tips en adviezen.
Het is vaak al spannend genoeg om voor de camera te staan, dan wil je dat de randvoorwaarden gewoon goed geregeld zijn.
We beginnen uiteraard met een kop koffie of thee om even aan elkaar te wennen. Ondertussen leg ik je alles eerst rustig uit, laat jij de kleding zien die je hebt meegenomen, fatsoeneer je nog even je kapsel voor de spiegel en dan pas gaan we aan de slag.
Ik ben geen fotograaf die klikklik veertig foto's achter elkaar schiet. Nee ik neem graag de tijd om jou tijdens de fotoshoot te coachen zodat je zo goed mogelijk op de foto komt te staan.
Voor je het weet zit de fotoshoot er al weer op en kiezen we het aantal foto's uit dat we hebben afgesproken.
Als jij naar huis gaat, begin ik in principe met het bewerken van de eerste foto, zodat je op de dag zelf al resultaat hebt. Dat is wel zo leuk!

Spreekt mijn stijl en werkwijze jou aan? Neem gerust contact met mij op voor vragen of om een afspraak te maken.